"Phil Ford, en ejendomsmægler og far til fire i Raleigh, North Carolina, udviklede sin sauce omkring 1987, da han forsøgte at kopiere sin mors opskrift på en barbecuesauce fra det vestlige North Carolina. Den resulterende fedtfri, velduftende blanding indeholder: tomatpuré, æblecidereddike, honning, melasse, sennep, peberrod, citronsaft, løg, hvidløg, peberfrugter, naturlig hickory-røg, naturlige krydderier og salt."
"Folk blev ved med at fortælle ham, at han var nødt til at gøre noget med saucen - som at tappe den på flasker og sælge den! Folk elskede det, når han gav det væk, men Phil troede aldrig, at nogen ville betale for hans sauce. Hans svigerinde, Sandi Ford, ejer af Ford's Fancy Fruits & Gourmet Foods i Raleigh, havde mange års erfaring med gourmetmad og var af en anden mening. Så endelig i september 1992 fortalte Sandi og hendes mand, Lynn, Phil, at de gerne ville være hans partnere i at bringe hans sauce på markedet. Han ville lave den, og de ville give den et navn og sælge den. Mens de kørte til Charleston i South Carolina kort tid efter, var Sandi optaget af at finde på et navn. Hun tænkte på, hvor go-o-o-d den var, og hvordan den fik hende til at gøre noget, hun aldrig havde gjort før - sutte på knoglerne for at få den sidste lille smule smag. Et navn var født, og saucen blev lanceret i november 1992." artikel af L. Harrell
Ja, det er de. Selv vores Bone Suckin'® Yaki® er glutenfri!
U.S. Food and Drug Administration (FDA) ANBEFALER følgende tider for nedkøling af sauce:
Bone Suckin' Sauce® (almindelig, stærk, tyk almindelig, tyk stærk) - 6 måneder
Bone Suckin'® Sennep - 12 måneder
**Ovenstående tidspunkter for nedkøling af vores produkter er den tid, der anbefales af FDA. Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende nedkøling af vores produkter, bedes du kontakte os på 919-833-7647.
For specifikke oplysninger om nedkøling af krydderier, besøg FDA's hjemmeside.
Vores produkter indeholder naturlige smagsstoffer og naturlige krydderier. Disse smagsstoffer og krydderier er beskyttede af hensyn til vores produkters opskrifter og formler.
Vores produkter er mærket i henhold til The Food Allergen Labeling and Consumer Protection Act. Når nogen af de regulerede allergener (mælk, æg, fisk, krebsdyr, jordnødder, trænødder, hvede eller soja) er inkluderet i de naturlige krydderier eller smagsstoffer, vil vores produkter blive mærket i overensstemmelse hermed.
Hvis du er bekymret for et bestemt fødevareprodukt eller en bestemt ingrediens, kan vi måske finde ud af mere om den specifikke ingrediens. Spørg os venligst!
Bone Suckin'® Yaki® er nu produceret med Tamari Soy Sauce, en "førsteklasses sauce med en elegant, blød og mere afbalanceret smag." Tamari er naturligt fermenteret uden varme! (Kilder: whfoods.com, gourmetretailer.com)
Bone Suckin'® Yaki® er rigere på smag end traditionel teriyaki, fordi vi bruger ægte italiensk balsamicoeddike og ekstra jomfruolivenolie. Bone Suckin'® Yaki® indeholder mindre salt end de fleste teriyakisaucer, fordi vi går op i dit helbred og i at lave gode saucer og marinader. Du vil elske smagen af hvidløg med vores perfekte blanding af ingredienser.